خلاصه مقاله
وکیلی که برای ثبت شرکتهای دانش بنیان فعالیت میکند، مکلف است اسنادی که از مدیران شرکت دریافت میکند را به آنها تحویل دهد.
به عنوان یک مثال، شما میتوانید به وبسایت کانون وکلا دادگستری مرکز مراجعه کنید و در بخش جستجوی وکیل، وکلا مشغول به کار در شهر تهران را پیدا کنید.
مفهوم وکیل ثبت شرکت دانش بنیان، شرح وظایف این وکیل و روش انتخاب بهترین وکیل برای ثبت شرکت دانش بنیان توضیح داده شده است.
در انتخاب بهترین وکیل برای ثبت شرکت دانش بنیان، میتوانید از وب سایت مرکز وکلا قوه قضاییه استفاده کنید.
قبل از پاسخگویی به سؤالاتی مانند "چه کسی وکیل ثبت شرکت دانش بنیان است؟" و "چگونه بهترین وکیل برای ثبت شرکت دانش بنیان را انتخاب کنیم؟"، لازم است تعریف "شرکت دانش بنیان" و روند ثبت این نوع شرکت و همچنین تعریف "وکیل" توضیح داده شود.
شرکتهای دانش بنیان بر اساس دانش و فناوری خلاقانه و نوآورانه فعالیت میکنند و برای ثبت این نوع از شرکتها به یک وکیل متخصص نیاز است.
وکیل ثبت شرکت دانش بنیان فردی است که تخصص لازم برای راهنمایی در مسائل حقوقی و مالی مرتبط با ثبت شرکتهای دانش بنیان دارد.
از آنجا که انتخاب بهترین وکیل برای ثبت شرکت دانش بنیان امری حیاتی است، لازم است در انتخاب وکیل دقت لازم را به خرج دهیم.
بهترین وکیل باید تجربه کافی در ثبت شرکتهای دانش بنیان داشته باشد، دانش لازم در حوزه قوانین مربوطه را داشته باشد و قابلیت ارتباط و هماهنگی مناسب با مشتری داشته باشد.
شرکت دانشبنیانی یک شرکت است که ارتباط میان علم و ثروت را برقرار میکند و از طریق تولید کالاهای دانشبنیان و سایر محصولات علمی، به گسترش علم و دانش در کشور اهتمام میورزد.
این شرکت باید همانند سایر شرکتهای تجاری و موسسات غیرتجاری به ثبت رسد.
ثبت شرکت در برخی موارد توسط مؤسسان آن انجام میشود و در بعضی موارد، به دلیل عدم آشنایی مؤسسان با مقررات و روند ثبت این نوع از شرکتها، آنها ترجیح میدهند تا مراحل ثبت شرکت مورد نظر خود را توسط وکیلی انجام دهند.
در جستجوی یک وکیل حرفهای برای ثبت شرکت دانشبنیان، باید به اصول و مسئولیتهای مرتبط با این حوزه توجه کرد.
یک وکیل حرفهای برای ثبت شرکت دانشبنیان باید دارای چند ویژگی اساسی باشد که به واسطه آنها قادر است نیازها و خواستههای موسسین را درک کند و در امور حقوقی شرکت به آنها کمک کند.
وظایفوکیل بر عهده دارد که مراحل ثبت شرکت را به نحوی که موسسین برنامه ریزی کردهاند انجام دهد.
از جمله وظایف وکیل، مشاوره و راهنمایی درباره مدل حقوقی شرکت، راهاندازی ساختار سازمانی، تهیه و تنظیم قوانین و مقررات شرکت و همچنین نظارت بر فرایند ثبت شرکت میباشد.
انتخاب بهترین وکیل برای ثبت شرکت دانشبنیانجهت انتخاب بهترین وکیل برای ثبت شرکت دانشبنیان، موسسین باید با روشهای مناسب جستجو آشنا شوند.
در این راستا، میتوان از پیشنهادات و تجربیات دیگران استفاده کرد و نظرسنجی در مورد وکلا انجام داد.
همچنین، بررسی رزومه و تجربه کاری وکیلها در زمینه ثبت و حقوق شرکتی نیز بسیار مفید خواهد بود.
در نهایت، انتخاب یک وکیل حرفهای و با تجربه برای ثبت شرکت دانشبنیان، از اهمیت بسیاری برخوردار است.
این کار به موسسین کمک خواهد کرد تا روند ثبت شرکت را به طور قانونی و بهینه پیش ببرند و ضمانتی برای حفظ حقوق و منافع شرکت خود داشته باشند.
لذا، در این مقاله، ابتدا تلاش خواهیم کرد تا به این سوال پاسخ دهیم که همین الان چقدر بویژه است، بعد سعی خواهیم کرد تا دلایل اهمیت وکیل ثبت شرکت دانش بنیان را نشان دهیم و در پایان، به این مهم هم پرداخته و پاسخ مهمی را برای شما ارائه خواهیم داد که چطور می توانید یک وکیل حرفهای در زمینه ثبت شرکت دانش بنیان پیدا کنید.
این مقاله با استفاده از تجربیات و نظرات متخصصان، راهنماییها و نکات کاربردی را برای شما به ارمغان میآورد تا با اطمینان نسبی، تصمیم درستی را در انتخاب وکیل خود بگیرید.
وکیل ثبت شرکت دانش بنیان کیست
قبل از پاسخگویی به سؤالاتی مانند "چه کسی وکیل ثبت شرکت دانش بنیان است؟"، "وظایف یک وکیل چنین چیستند؟" و "چگونه بهترین وکیل برای ثبت شرکت دانش بنیان را انتخاب کنیم؟"، لازم است کمی درباره مفهوم "شرکت دانش بنیان" و روند ثبت این نوع شرکت، و همچنین تعریف "وکیل" توضیح دهیم.
شرکت دانش بنیان به شرکتهایی اطلاق میشود که بر اساس دانش و فناوری خلاقانه و نوآورانه فعالیت میکنند.
برای ثبت این نوع از شرکتها، به یک وکیل متخصص نیاز است تا کمک به انجام مراحل ثبت کسب و کار دهد.
وکیل ثبت شرکت دانش بنیان فردی است که تخصص لازم برای راهنمایی در مسائل حقوقی و مالی مرتبط با ثبت شرکتهای دانش بنیان دارد.
وظایف وکیل در این زمینه شامل مشاوره درباره روند ثبت، تهیه اسناد لازم، پیگیری فرآیند ثبت، حفاظت از حقوق و منافع شرکت و راهنمایی در موارد حقوقی مختلف است.
از آنجا که انتخاب بهترین وکیل برای ثبت یک شرکت دانش بنیان امری حیاتی است، لازم است در انتخاب وکیل دقت لازم را به خرج دهیم.
بهترین وکیل باید تجربه کافی در ثبت شرکتهای دانش بنیان داشته باشد، دانش لازم در حوزه قوانین مربوطه را داشته باشد و قابلیت ارتباط و هماهنگی مناسب با مشتری داشته باشد.
در کل، انتخاب وکیل خوبی برای ثبت شرکت دانش بنیان بسیار اهمیت دارد و بررسی دقیق و انتخاب با دقت لازم است تا با کمک وکیل، فرآیند ثبت شرکت به درستی و با کیفیت انجام شود.
مفهوم شرکت دانشبنیان در تعریف ماده یک قانون حمایت از شرکتها و موسسات دانشبنیان و تجاریسازی نوآوریها و اختراعات طبق تعریفی که از آن در قانون استفاده شده است، توضیح داده شده است.
طبق این ماده: «شرکتها و موسسات دانشبنیان به شرکت یا موسسهای گفته میشود که به منظور همافزایی علم و ثروت، توسعه اقتصاد دانشمندانه، رسیدن به اهداف علمی و اقتصادی (شامل گسترش و کاربرد اختراع و نوآوری) و تجاریسازی نتایج تحقیق و توسعه (شامل طراحی و تولید کالا و خدمات) در حوزه فناوریهای برتر و با ارزش افزوده فراوان، به ویژه در تولید نرمافزارهای مرتبط، فعالیت میکند.
»
بنابراین، طبق این ماده، شرکت دانشبنیان یک شرکت است که با برقراری ارتباط بین علم و ثروت و از طریق تولید محصولات دانشبنیان و سایر تولیدات در حوزه علم، امکان گسترش علم و دانش را در کشور به وجود میآورد.
متن: "شرکتهای دانشبنیان برای ثبت کردن مانند سایر شرکتها و موسسات غیرتجاری نیازمند اقداماتی هستند.
اما به دلیل ویژگیهای خاص این نوع شرکتها و مزایای قانونی که برای آنها در نظر گرفته شده است، روند ثبت این شرکتها دارای مراحل و مراحل خاصی است.
برای این منظور، موسسان شرکتها و وکیل ثبت شرکت دانشبنیان باید به این نکته توجه کنند که اگر برای ثبت شرکت به وکیل نیاز دارند، از خدمات وکیل استفاده کنند.
"
در ابتدا، وکیلان یا بنیانگذاران شرکتهای دانشبنیان برای ثبت شرکت خود در مرجع ثبت شرکتها باید به سامانه جامع ثبت شرکتها به آدرس irsherkat.
ssaa.
ir مراجعه کنند.
در این سامانه، با استفاده از گزینه تاسیس شخصیت حقوقی مراحل ثبت شرکت خود را انجام میدهند.
پس از انجام مراحل ثبت شرکت با موفقیت، برای دریافت مجوز و تاییدیه از سامانه مرکز شرکتهای دانش بنیان، موسسان یا وکیل ثبت شرکت دانش بنیان باید به وبسایت daneshbonyan.
isti.
ir مراجعه کرده و از طریق قسمت شروع، گزینه سامانه ثبت نام شرکتها را انتخاب و شرکت خود را در سامانه مرکز شرکتهای دانش بنیان ثبت نمایید.
در تشریح تعریف مفهوم وکیل، باید بیان کرد که علاوه بر تعریف قانونی، در معمول نیز به همه افرادی که قرارداد وکالت رسمی و محضری دارند، به عنوان وکیل اشاره میشود.
اما وقتی ما درباره وکیل ثبت شرکتهای دانش بنیان صحبت میکنیم، منظور از وکیل، فردی است که با داشتن مدرک کارشناسی در حقوق یا رشتههای مشابه، در آزمون وکالت کانون وکلای قوه قضائیه یا مرکز وکلایی قوه قضائیه، موفق شده است و پرونده وکالت خود را در اختیار گرفته است.
بنابراین، با توجه به این که افرادی که پروانه وکالت دادگستری ندارند، حتی اگر یک وکالتنامه رسمی و محضری داشته باشند، قادر به وکالت از شرکت یا مدیران آن برای ثبت شرکت دانشبنیان نمیباشند.
اما کارآموزان وکالت که پروانه کارآموزی خود را از کانونهای وکلا یا مراکز وکلای قوه قضاییه دریافت کردهاند، همچنین میتوانند با وکالت از شرکت دانشبنیان، مراحل ثبت شرکت را انجام دهند.
حال که با شرکت دانش بنیان و نحوه ثبت این شرکت و مفهوم وکیل، به طور کلی آشنا شدیم، میتوانیم به پرسشی که در ابتدای این قسمت مطرح شد، پاسخ دهیم که "وکیل ثبت شرکت دانش بنیان" چه کسی است؟
وظایف وکیل ثبت شرکت دانش بنیان
پس از آشنایی با مفهوم "وکیل ثبت شرکت دانش بنیان"، یکی از سوالات مهمی که مطرح میشود، مربوط به "وظایف" این وکیل است.
در این بخش، سعی خواهیم کرد به این سوال پاسخ دهیم و بررسی کنیم که در واقع "وظایف وکیل ثبت شرکت دانش بنیان" چیستند؟
اهمیت اولین وظیفه وکیل ثبت شرکت دانش بنیان در تنظیم متن وکالت نامه و قرارداد مالی با شرکت موکل واقع میشود.
این وکیل باید در این امر دقت و شفافیت لازم را به خرج دهد.
همچنین، مسئولیت وکیل پایه یک دادگستری یا حتی کارآموز وکالت نیز این است که پس از تنظیم وکالت نامه و قرارداد مالی، یک نسخه از هر یک از این اسناد را به مدیر یا مدیران شرکت تحویل دهد.
وکیلی که برای ثبت شرکت های دانش بنیان فعالیت می کند، مکلف است اسنادی که از مدیران شرکت دریافت میکند را به آنها تحویل دهد.
از میان وظایف حقوقی یک وکیل مشاوره در ثبت شرکت های دانش بنیان، یکی از آنها این است که وکیل باید از دریافت هرگونه پرداخت یا اموال یا سند اضافی از مدیران، به غیر از مبالغی که در توافق صورت گرفته است، پرهیز کند.
مهمترین وظیفهی وکیل ثبت شرکتهای دانش بنیان، دریافت وکالت و اسناد مربوطه از مدیران شرکت است.
وکیل باید در اولین فرصت ممکن، مراحل ثبت شرکت را در سامانه جامع ثبت شرکتها و سپس سامانه مرکز شرکتهای دانش بنیان طبق قوانین ثبت انجام دهد.
به پایان رسیدن ماجرا، وکیلی با تخصص در ثبت شرکتهای دانشبنیان را بر عهده میگیرد.
او مکلف است که در صورت دریافت هر گونه ابلاغیه از سامانه جامع ثبت شرکتها، مانند ابلاغیه حاوی مدارک فیزیکی شرکت یا ابلاغیههای سامانه مرکز شرکتهای دانشبنیان، این اطلاع را به مدیران شرکت اعلام کرده و آنها را در جریان آخرین مراحل و روند ثبت شرکت قرار دهد.
پس از بحث درباره "وظایف وکیل ثبت شرکت دانش بنیان"، در بخش بعد، به توضیح روشهای "انتخاب بهترین وکیل" برای ثبت این نوع شرکتها میپردازیم و به سوال "چگونه میتوانیم وکیل ثبت شرکت دانش بنیان خوبی پیدا کنیم؟" پاسخ میدهیم.
چگونه یک وکیل ثبت شرکت دانش بنیان خوب پیدا کنیم
در بخشهای قبل، به برسی مفهوم وکیل ثبت شرکت دانش بنیان پرداخته و وظایف این وکیل را نیز توضیح دادیم.
در این بخش، میخواهیم برای ثبت شرکتهای دانش بنیان، روشهای انتخاب بهترین وکیل را توضیح دهیم و به سوال اینکه چگونه میتوانیم وکیل ثبت شرکت دانش بنیان مناسب را پیدا کنیم، پاسخ دهیم.
در صورتی که مدیران شرکت دانش بنیان نیاز به حضور وکیلی داشته باشند تا فرآیند تأسیس و ثبت شرکت را انجام دهند، میتوانند با استفاده از خدمات یک وکیل حقوقی که عضو کانون وکلا میباشد، این امر را به درستی انجام دهند.
در انتخاب بهترین وکیل برای انجام فرآیند ثبت شرکت، میتوانند همانند انتخاب وکیل درخواست ورشکستگی، با مراجعه به وب سایت یکی از کانون های وکلای دادگستری، به جستجو وکیل مورد نظر خود بپردازند.
به عنوان یک مثال، اگر شما قصد دارید یک شرکت دانشبنیان را در تهران ثبت کنید، شما میتوانید به وبسایت کانون وکلا دادگستری مرکز مراجعه کنید و در بخش جستجوی وکیل، وکلا مشغول به کار در شهر تهران را پیدا کنید.
در صورت تمایل موسسین شرکت دانش بنیان، میتوانند وکیلی که پروانهای رسمی از مرکز وکلا قوه قضاییه دریافت کرده باشد را به عنوان مشاور خود در نظر بگیرند.
مناسب است که برای انتخاب بهترین وکیل جهت ثبت شرکت، از وب سایت مرکز وکلا قوه قضاییه استفاده کنید.
با مراجعه به نشانی ir.
23055 و وارد شدن به قسمت "جستجوی وکلا"، میتوانید استان و شهرستان مورد نظر خود را انتخاب کرده و با جستجو در این سایت، بهترین وکیل جهت اقدامات ثبت شرکت خود را مشخص کنید.
سوالات پر تکرار
- براساس مقاله مذکور، استفاده از چک به عنوان روش پرداخت در امروزه بسیار رایج شده است.
اما با توجه به برگشت چکها و جرایم مرتبط با آن، باید با آگاهی کامل در اقدامات صدور و دریافت چک تحت عنوان "مهلت بازپس دادن چک" و "بازپس دادن چک در همان روز" عمل کرد تا از عواقب ناگوار آن جلوگیری شود.
همچنین، متوجه شدیم که طبق قانون، شکایت کیفری علیه صادرکننده چک تنها در مهلت زمانی مشخصی قابل استفاده است و در غیر این صورت، باید از روش های دیگری برای تحصیل چک برگشتی استفاده کرد.
مهمترین شرط حیاتی به وصول چکهای بلامحل مربوط به مدت زمان لازم برای انجام اقدامات قانونی است.
از طرفی مهلت پرداخت چک داشته باشید.
این مهلت طی ۶ ماه گذشته به پایان رسیده، صاحب چک میتواند به طرق قانونی، از جمله شروع اقدامات قضایی جهت تحصیل چک برگشتی اقدام کند.
همچنین، با توجه به تصویب قانون جدید صدور چک، بانک نیز موظف است در صورت برگشت چک، مبلغ موجود در حساب را به صاحب چک پرداخت کرده و کسری مبلغ آن را در سامانه بانک مرکزی ثبت نموده و با ارائه کد رهگیری، گواهی عدم پرداخت را به صاحب چک تحویل دهد.
به علاوه، شما باید دانسته باشید که در صورتی که تاریخ درج شده بر روی چک، با تاریخ واقعی صدور آن مغایرت داشته باشد، چک به عنوان یک وثیقه مدت دار محسوب میشود و امکان تجاوز کیفری را ندارد.
در نهایت، با توجه به قوانین و مقررات مربوط به صدور و برگشت چک، استفاده از این روش پرداخت باید با دقت و آگاهی کامل صورت بگیرد تا از پیامدهای منفی جلوگیری شود.
نتیجه گیری
با توجه به آشنایی با مفهوم "وکیل ثبت شرکت دانش بنیان"، میتوانیم بگوییم که وکیل در این زمینه باید تجربه کافی داشته باشد و دارای دانش لازم در حوزهی قوانین مربوطه باشد.
وظایف وکیل شامل مشاوره درباره روند ثبت، تهیه اسناد لازم، پیگیری فرآیند ثبت، حفاظت از حقوق و منافع شرکت و راهنمایی در موارد حقوقی مختلف است.
انتخاب بهترین وکیل برای ثبت یک شرکت دانش بنیان امری حیاتی است و لازم است در انتخاب وکیل دقت کنیم.
وکیل انتخابی باید تجربه کافی در ثبت شرکتهای دانش بنیان داشته باشد، دانش لازم در حوزه قوانین مربوطه را داشته باشد و قابلیت ارتباط و هماهنگی مناسب با مشتری داشته باشد.
به طور کلی، بهترین وکیل برای ثبت شرکت دانش بنیان باید توانایی کافی را داشته باشد تا با کمک و راهنمایی او، فرآیند ثبت شرکت به درستی و با کیفیت انجام شود.