خلاصه مقاله
اینجا کلیک کنید.
در نتیجه، دانشآموزان پایه نهم که قصد ادامه تحصیل در هنرستان فنی و حرفهای و کاردانش را دارند میبایست در دورهای به نام "مهلت انتخاب رشته پایه نهم به دهم" رشته تحصیلی مورد نظر خود را انتخاب نمایند.
بهتر است این متن را به طور کاملاً متفاوت به زبان فارسی با استفاده از برچسبهایمانند برچسبهای ، strong ، و بازنویسی کنم:
دورههای فنی و حرفهای را بیشتر بخوانید:
همچنین، فارغ التحصیلان رشتههای هنرستان نیز نسبت به سایر رشتهها نظری سریع تر وارد بازار کار میشوند و از مهارتهای آموزش داده شده به خود در صنعت استفاده مینمایند و یا حتی براساس رشته و تخصص خود، کسب و کار خود را راهاندازی نموده و به کارآفرینی میپردازند.بنابراین، با توجه به تمایل دانشآموزان به تحصیل در رشتههای هنرستان افزایش پیدا کرده است، در نتیجه نوع و محل مدارس هنرستان برای ادامه تحصیل در برخی رشته ها مهم میباشد.
برای آشنایی بیشتر دانشآموزان و والدین آنها با مدارس هنرستان در این مقاله، لیست هنرستانهای دخترانه و پسرانه منطقه ۱۹ تهران ارائه شده است.
هنرستانهای دولتی تحت نظر وزارت آموزش و پرورش وظیفه ارائه آموزشهای هنری را بر عهده دارند.
این مؤسسات آموزشی دارای فضاها و کارگاههای آموزشی بزرگ و وسیعی هستند.
اما مدارس هیات امنایی زیر نظر افراد با تجربه و تایید شده توسط وزارت آموزش اداره میشوند.
این مدارس نسبت به هنرستانهای دولتی کوچکتر بوده و به دلیل اینکه وسعت آنها کمتر است، امکانات تخصصیتری ارائه میدهند.
دانش آموزان فارغ التحصیل از رشته های فنی حرفه ای و کار دانش می توانند در صورت علاقه، در یکی از دوره های سازمان فنی و حرفه ای کشور نیز شرکت کنند تا مدرک تخصصی در حیطه آموزشی خود دریافت نمایند.
این مدرک می تواند تاثیری مفید در انتخاب شغل و بکارگیری افراد داشته باشد.
- رشته های تحصیلی کاردانش
- رشته های تحصیلی ارائه شده در گروه کاردانش، با تنوع بیشتری در اختیار داوطلبان قرار می گیرند.
با استفاده از لیست رشته های کاردانش، دانشجویان می توانند رشته های مورد علاقه خود را انتخاب کنند. - رشته های تحصیلی فنی و حرفه ای
- در مقابل، دروس ارائه شده در رشته فنی و حرفه ای دشوارتر هستند و برای موفقیت در این رشته ها، نیاز به پشتکار و صبر بیشتری است.
همچنین، هنرستانهای هیات امنایی که زیرمجموعه این دسته بوده نیز توسط افراد مورد اعتماد جهت ارائه کارگاههای آموزشی و خدمات با کیفیتتر شناخته میشوند.
آموزش و یادگیری در رشتههای فنی و حرفهای و کاردانش نسبت به رشتههای نظری به شکل متفاوتی است.
به عبارتی دیگر، دانشآموزان در این رشتهها به طور عملی مهارتها و آموزشهای لازم را یاد میگیرند.
همچنین، فارغالتحصیلان کاردانش میتوانند بهطور مستقیم پس از اخذ دیپلم وارد بازار کار شوند و یا کسب و کار خود را تاسیس کنند، اما فارغالتحصیلان رشتههای فنی و حرفهای میتوانند به عنوان تکنسین در بازار کار فعالیت کنند.
دانشآموزانی انتخاب رشته دبیرستان یکی از مراحل مهم و حیاتی برای شاگردان است که با توجه به علاقههاشان، استعدادها و نیازهای بازار کار باید رشته تحصیلی موردعلاقهشان را انتخاب کنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، به متن مقاله زیر مراجعه کنید:عنوان: راهنمایی در انتخاب رشته دبیرستان
- موضوعها:
دانشآموزانی که علاقمند به رشتههای موجود درهنرستان در دو شاخه فنی حرفهای و کاردانش هستند میتوانند با کسب اطلاعات بیشتر در زمینه رشتههای این دو شاخه، رشته مورد علاقه خود را انتخاب نموده و به ادامه تحصیل در آن بپردازند.
همچنین، فارغ التحصیلان رشتههای هنرستان نیز نسبت به سایر رشتهها نظری سریع تر وارد بازار کار میشوند و از مهارتهای آموزش داده شده به خود در صنعت استفاده مینمایند و یا حتی براساس رشته و تخصص خود، کسب و کار خود را راهاندازی نموده و به کارآفرینی میپردازند.
از جمله هنرستانهای دولتی که به صورت مستقیم زیر نظر وزارت آموزش و پرورش بوده و از فضای بزرگتر و کارگاههای گستردهتری بهرهمند میشوند، میتوان اشاره کرد.
همچنین، هنرستانهای هیات امنایی که زیرمجموعه این دسته بوده نیز توسط افراد مورد اعتماد جهت ارائه کارگاههای آموزشی و خدمات با کیفیتتر شناخته میشوند.
بنابراین، با توجه به تمایل دانشآموزان به تحصیل در رشتههای هنرستان افزایش پیدا کرده است، در نتیجه نوع و محل مدارس هنرستان برای ادامه تحصیل در برخی رشته ها مهم میباشد.
برای آشنایی بیشتر دانشآموزان و والدین آنها با مدارس هنرستان در این مقاله، لیست هنرستانهای دخترانه و پسرانه منطقه ۱۹ تهران ارائه شده است.