خلاصه مقاله
رشته تاریخ بعد از اسلام یکی از زیرمجموعههای گروه علوم انسانی است و همانند سایر رشتههای آزمون دکتری شامل دروس امتحانی زبان انگلیسی، استعداد تحصیلی و دروس تخصصی در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد میشود.
بعد از پایان زمان برگزاری آزمون دکتری و اعلام نتایج اولیه آزمون، برای همه داوطلبانی که در مرحله ثبت نام آزمون دکتری شرکت کردند، کارنامهای تهیه میشود که شامل درصد دروس امتحانی، رتبه، تراز و وضعیت مجاز به انتخاب رشته داوطلب است.
این کارنامه براساس تمامی دورههای رشته تاریخ بعد از اسلام مشخص میشود، از جمله رشتههای روزانه، نوبت دوم و غیرانتفاعی.
با استفاده از اطلاعات موجود در کارت ورود به جلسه دکتری، هر داوطلب میتواند کارنامه اولیه خود را مشاهده و دریافت کند.
داوطلبان مجاز به انتخاب رشته دکتری تاریخ بعد از اسلام به منظور اولویت بندی رشته محل های مورد علاقه خود می بایستْ کارنامه اولیه آزمون دکتری 1402 را به دقت مورد تحلیل و بررسی قرار دهند و بر اساس فاکتورهای مختلفی همچون تراز آزمون کتبی، فرم اینترنتی انتخاب رشته را از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.
org تکمیل کنند.
این داوطلبان در صورت دسترسی به آخرین حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه دکتری سال گذشته و مقایسه تراز خود با آن ها، چینش انتخاب های خود را به بهترین شکل ممکن انجام خواهند داد.
در ادامه این مقاله نحوه محاسبه و جدول حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری تاریخ بعد از اسلام ۱۴۰۱ - ۱۴۰۲ را برای علاقهمندان آوردهایم.
نحوه استفاده از تراز قبولی دکتری تاریخ بعد از اسلام ۱۴۰۱ - ۱۴۰۲
سوالات پر تکرار
رشته برنامهریزی درسی یکی از زیرمجموعههای گروه علوم انسانی است و همانند سایر رشتههای آزمون دکتری، شامل دروس امتحانی زبان انگلیسی، استعداد تحصیلی و دروس تخصصی در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد میباشد.
پس از پایان زمان برگزاری آزمون دکتری و اعلام نتایج اولیه، برای تمامی داوطلبانی که در مرحله ثبت نام شرکت کردند، کارنامهای حاوی درصد دروس امتحانی، رتبه، تراز و وضعیت مجاز به انتخاب رشته در تمامی دوره های رشته برنامه ریزی درسی مشخص شده و بر این اساس امکان شرکت در انتخاب رشته دکتری برای داوطلبان مجاز فراهم میشود.
هر داوطلب میتواند با استفاده از اطلاعات مندرج در کارت ورود به جلسه دکتری، کارنامه اولیه خود را مشاهده و دریافت نماید.
در مرحله دوم از اعلام نتایج آزمون دکتری ۱۴۰۲ و پس از بررسی کارنامه انتخاب رشته دکتری سال گذشته، رشته برنامه ریزی درسی برای داوطلبانی که در مرحله ثبت نام آزمون دکتری شرکت کردند، مورد بررسی قرار میگیرد.
این بررسی توسط کارشناسان مرکز مشاوره تحصیلی شبکه استعلام انجام شده است و جدول زیر حاصل آن تحلیل آماری میباشد.
جدول حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری برنامه ریزی درسی ۱۴۰۲
- بازه بدبینانه:
- بازه منطقی:
- بازه خوشبینانه:
نتایج بدین شرح است که هر چقدر تراز کسب شده توسط داوطلب به محدوده تراز بدبینانه نزدیک تر یا بالاتر باشد، شانس قبولی داوطلب بالاتر است.
همچنین هر چقدر تراز متقاضی از محدوده تراز خوشبینانه دورتر یا پایین تر باشد، شانس وی برای قبولی در آن دانشگاه پایین تر است.
البته این نتایج تقریبی است و نتیجه قطعی آزمون دکتری با اعلام نتایج نهایی آزمون دکتری 1402 مشخص می شود.
این محدودهها از کارنامههای دکتری برنامهریزی درسی سال ۱۴۰۰ استخراج شدهاند و نزدیکترین و معتبرترین راهنما برای داوطلبان شرکتکننده در زمان ثبتنام آزمون دکتری رشته برنامهریزی درسی میباشند.
در نتیجه ممکن است حدنصابها و ترازهای سال جاری کمی با سال گذشته متفاوت باشد.
در ادامه کلیه دانشگاههایی که آمار آنها در دسترسمان بود معرفی شدهاند که ممکن است بعضی از آنها در دفترچه انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۲، دارای ظرفیت پذیرش دانشجو نباشند.
نتیجه گیری
- رشته تاریخ بعد از اسلام یکی از زیرمجموعههای گروه علوم انسانی است و همانند سایر رشتههای آزمون دکتری شامل دروس امتحانی زبان انگلیسی، استعداد تحصیلی و دروس تخصصی در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد میشود.
- بعد از پایان زمان برگزاری آزمون دکتری و اعلام نتایج اولیه آزمون، برای همه داوطلبانی که در مرحله ثبت نام آزمون دکتری شرکت کردند، کارنامهای تهیه میشود که شامل درصد دروس امتحانی، رتبه، تراز و وضعیت مجاز به انتخاب رشته داوطلب است.
- در دوره دوم از آزمون دکتری 1402 و پس از ارزیابی کارنامه انتخاب رشته دکتری در سال گذشته، رشته تاریخ بعد از اسلام برای داوطلبانی که در مرحله ثبت نام آزمون دکتری شرکت کرده اند و توسط کارشناسان مرکز مشاوره تحصیلی شبکه استعلام تحلیل و استخراج آمار های مربوطه انجام شده است.
- داوطلبان مجاز به انتخاب رشته دکتری تاریخ بعد از اسلام به منظور اولویت بندی رشته محل های مورد علاقه خود می بایستْ کارنامه اولیه آزمون دکتری 1402 را به دقت مورد تحلیل و بررسی قرار دهند و بر اساس فاکتورهای مختلفی همچون تراز آزمون کتبی، فرم اینترنتی انتخاب رشته را از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.
org
تکمیل کنند.